Top 5 hotels Aruba

De beste hotels die Aruba te bieden heeft

Ben je van plan een vakantie te boeken naar Aruba maar weet je nog niet in welke accommodatie? Wij hebben een top 5 samengesteld van de beste hotels van Aruba, misschien dat er voor jou wel iets tussen zit.

Hotel Bucuti Beach ResortBucuti Beach Hotel

Als je op zoek bent naar een luxe resort ver van de drukte dan is het Bucuti Beach Resort zeker iets voor jou. Dit prachtige hotel bevindt zich op Eagle Beach. Eén van de weinige droomstranden van de wereld. Het hotel is speciaal voor echtparen en volwassenen en is zeker een aanrader voor een verblijf tijdens de huwelijksreis. Het hotel is bekroond om de gastvrijheid en de voorzieningen wat een heerlijk ontspannen verblijf garandeert.

Hotel Manchebo Beach Resort & SpaManchebo Beach Resort

Dit hotel is gelegen aan het heerlijke mooie Manchebo strand. Met maar 71 kamers heeft dit kleine hotel een hele intieme sfeer wat bijdraagt aan een heerlijk ontspannen vakantie. Het Manchebo Beach Resort ligt op een kleine 4 km van Oranjestad maar door de ligging aan het strand biedt het toch veel rust. Het hotel biedt alle faciliteiten die je nodig hebt. Dus als je op zoek bent naar een rustige accommodatie niet te ver van de stad dan is het Manchebo Beach Resort zeker iets voor jou.

Amsterdam Manor Beach ResortHotel Amsterdam Manor Beach Resort

Hotel Amsterdam Manor Beach Resort is een prachtig resort wat uitzicht biedt over parelwitte stranden en de azuurblauwe zee. Het hotel staat bekend om de persoonlijke service wat een bezoek aan het Amsterdam Manor Beach Resort extra bijzonder maakt. Het hotel ligt aan eén van de mooiste stranden van de wereld Eagle Beach en het is maar een kleine 5 minuten rijden naar de hoofdstad van het eiland: Oranjestad. Dit resort is perfect voor mensen die houden van rust.
Divi Aruba All InclusiveDivi Aruba All Inclusive

Het Divi Aruba All Inclusive is eén van de wat grotere hotels die je op Aruba kunt vinden. Gelegen aan het strand kun je heerlijk lange strandwandelingen maken of in de zon gaan liggen en genieten van het weer. In de avond biedt het hotel genoeg entertainment zodat je je ook in de avond niet hoeft te vervelen. Het zowel geschikt voor gezinnen met jonge kinderen als voor honeymooners.

HoteHotel Riu Palace Arubal Riu Palace Aruba

Riu hotels kun je over de hele wereld vinden en deze luxe hotels staan bekend om de vele faciliteiten en de goede service. Het Riu Palace Aruba is daar geen uitzondering op. Het hotel is direct gelegen aan het mooie strand van Palm Beach. Je kan in het hotel heerlijk eten en met de All Inclusive formule kan je optimaal genieten van alle lekkernijen die het hotel biedt. Met 5 restaurants is er voor iedereen wel iets te eten.