Overwinteren Aruba

Als je dit leest, heb je waarschijnlijk genoeg van die koude winters bij ons. Regen, sneeuw,  grijs, nat en koud; dat is wat je in ons kikkerlandje kunt verwachten. Wat dacht je ervan om een paar weken, of zelfs maanden, in de Caribische zon door te brengen? Als je dan weer terugkomt in Nederland begint het net weer wat warmer te worden en kun je er weer tegen tot de zomer begint! Velen zijn je al voorgegaan en hebben ontdekt hoe heerlijk het is om te overwinteren op Aruba.

Accommodatie om te overwinteren Aruba

Als je langere tijd wil blijven, kun je het beste kijken voor een appartement of vakantiehuisje op de particuliere markt. Wil je maar een paar weken overwinteren, dan kun je ook proberen iets via een reisorganisatie te krijgen. Arke Reizen is nummer één op het gebied van reizen naar de Cariben en je kunt er ook prima terecht als je de winter in Nederland wilt ontvluchten. Er zijn diverse resorts die ook appartementen aanbieden met een kitchenette of kleine keuken; van bijvoorbeeld een knus tweesterrenresort met een Nederlands management, tot een luxer, viersterren resort in Oud Hollandse stijl. Ook via Kras kun je heerlijke winter-zonvakanties in Aruba boeken. Beide organisaties zijn altijd bereid met je mee te denken en van advies te dienen.
Lekker warm

Op Aruba is het bijna altijd lekker weer. Ook tijdens de wintermaanden ligt de middagtemperatuur tegen de 30 graden en er staat altijd een verfrissend windje. Ideaal weer om heerlijk op het strand te liggen, avonturen te beleven op safari met een auto met vierwielaandrijving, ontspannende vaartochten te maken of om de onderwaterwereld te verkennen. Gekleurde tropische vissen, schitterende koraalriffen en ook een paar scheepswrakken vormen ideale duik- of snorkelspots. Wil je het liever wat ruiger, dan ga je aan de noordkust kitesurfen, of gewoon surfen en je kunt ook altijd met een mountainbike het natuurgebied intrekken. Kortom, er is genoeg te doen op Aruba en de zon schijnt er altijd. Overwinteren Aruba is dus een perfecte manier om onze koude wintermaanden door te komen!