Last Minute Aruba

Heb je tóch vrij kunnen krijgen van je werk, of op het laatste moment besloten dat je nog even een weekje zon wilt ‘opzuigen’?  Het is niet erg om vandaag te besluiten dat je morgen in het vliegtuig wilt stappen, want een last minute aanbiedingen zijn vaak veel voordeliger!

Last Minute Aruba; zon, strand en zee!

Aruba is een fantastisch eiland met heerlijke stranden en een azuurblauwe zee. Onder water zijn er tropische vissen, koraalriffen en een paar scheepswrakken, dus kun je er mooie duik- of snorkeltochten maken. De hotels en resorts liggen bijna allemaal direct aan het strand en bieden zeer goede service zodat je echt even helemaal kunt ontspannen en genieten. Verder is er op het eiland ook genoeg te beleven; maak bijvoorbeeld een jeepsafari door het Arikok National Parc en bekijk de imposante blowholes, waar het oceaanwater meters hoog de lucht in schiet.

[toplijst categorie=”” regio=”aruba” max=”3″ titel=”Top 3 Lastminute Aruba”]

Waar kun je een last minute Aruba boeken?

Op internet kun je mooie aanbiedingen vinden waarbij je op het laatste moment nog een heerlijke all-in reis of andere last minute kunt boeken. Goede aanbieders met veel ervaring in het Caribische gebied zijn Arke Reizen en Kras.  Ben je op zoek naar wat avontuur en wil je zelf het eiland kunnen verkennen, dan kun je bijvoorbeeld een 9-daagse vakantie bij Oranjestad in een heerlijk 4 sterren resort inclusief huurauto boeken. Of heb je liever een lekker, luxe en luie strandvakantie waar je zelf niks meer hoeft te regelen. Alles wordt voor je gedaan en je wordt lekker in de watten gelegd. Dat kan onder meer bij Druif Beach bij een luxe hotel met kamers direct aan het strand, zodat je kunt ontwaken met uitzicht op de zee.
Kortom, er zijn genoeg mogelijkheden voor een fantastische last minute reizen naar Aruba en voor de prijs hoef je het ook niet te laten, want er zijn al reizen vanaf ongeveer €700,-! Ga ook even heerlijk bijkomen onder de Caribische zon en boek een last minute Aruba.