Bezienswaardigheden

Aruba is een klein eiland wat de bezienswaardigheden ook beperkt. Maar dat betekend niet dat er helemaal niets te doen en te zien is. Zo heb je de hoofdstad van Aruba Oranjestad wat zowel de economische als culturele hoofdstad is. En dit is ook te zien als je een bezoek brengt aan deze plaats. Je kan er heel goed winkelen, lekker eten en als je er een culturele dag van wil maken zijn er ook genoeg musea die je kan bezoeken.
Verder kan je een bezoek brengen aan het prachtige Renaissance Island. Dit eiland wat net buiten Oranjestad ligt bestaat uit twee stranden. Zo heb je aan de westkant van het eiland Flamingo Beach waar je , zoals de naam al zegt, Flamingo’s wel van heel dichtbij kan zien. Ze lopen zo om je heen wat natuurlijk hele mooie foto’s oplevert. Dit strand is echter alleen toegankelijk voor volwassenen wat te maken heeft met het welzijn van de Flamingo’s.  Ben je dus met je kinderen op pad breng dan een bezoek aan het andere strand.
En ben je nou een enorme fan van natuurschoon dan is een bezoek aan het Arikok National Park ook zeker een aanrader. Dit park is opgericht om de flora en fauna van het eiland te beschermen. Zowel met de auto of met de voet kan je dit park betreden en kennis maken met het natuurschoon wat Aruba te bieden heeft.
Al met al is er dus genoeg wat Aruba te bieden heeft.

Bezienswaardigheden Aruba overzicht