Uitgaan op Aruba

Als je van uitgaan en feesten houdt, ben je op Aruba aan het juiste adres! Het uitgaansleven concentreert zich voor een groot deel rond hotels en resorts, maar er zijn ook diverse discotheken, clubs en bars waar je tot in de kleine uurtjes door kan gaan.

Een aantal bekende uitgaansgelegenheden zijn:

Uitgaan op Aruba

Uitgaan op Aruba

In Oranjestad kun je naar de disco Confessions. De drankjes zijn er goedkoop en er wordt vooral techno en house gedraaid. Café Rembrandt is een mooi aangeklede club met kroonluchters waar je tot diep in de nacht kunt dansen en genieten van een drankje. Op de begane grond van de Renaissance Resort vind je de Blue Martini Bar. Een luxe en trendy bar met elke avond live muziek en heerlijke cocktails.

In San Nicolas heb je de onder de toeristen populaire Charlie’s Bar. De bar hangt vol met rekwisieten die duikers hebben achtergelaten. Mambo Jambo in het Royal Plaza Mall wordt ook druk bezocht door de Arubanen.

Op Palm Beach kun je terecht in de MooMba Beach Bar waar veel reggae en pop gedraaid wordt en die bekend staat om de heerlijke cocktails. Verder is er Buster’s Garage Aruba, populair onder Arubanen die graag sportwedstrijden kijken. Het is er altijd gezellig druk en er worden ook karaoke avonden georganiseerd.

Uit eten

Op Aruba kun je ook heel goed uit eten gaan. Er zijn verschillende soorten restaurants en eethuisjes:
In style eten op Aruba

In style eten op Aruba

Wil je graag genieten op zijn Arubaans, dan moet je naar Eetcafe The Paddock in Oranjestad, hou je meer van Indiaas dan is de Taj Mahal een echte aanrader; populair bij de Arubanen en goedkoop!

Bij Windows on Aruba bij het Divi Village Golf & Beach Resort ben je een stuk duurder uit. Maar dit steak- en visrestaurant schijnt het beste van Aruba te zijn. Voor een vismaaltijd met uitzicht op zee moet je naar The Flying Fishbone, in Savaneta en wil je een lekker, goedkoop Italiaans eethuisje, dan is Don Carlo in Oranjestad de plaats waar je zijn moet.