Cruise vanaf Aruba

Cruise vanaf Aruba

Cruise vanaf Aruba

Een cruise vanaf Aruba is een ideale manier om een heerlijke, luxe vakantie te beleven en bijvoorbeeld de Antillen, Venezuela, Panama én Colombia te ontdekken! Deze cruises zijn uiteraard all-inclusive waardoor je zelf niets hoeft te regelen en je alleen maar hoeft laten verwennen. Onderweg worden er een aantal havens aangedaan, waar je eventueel aan een excursie mee kunt doen en je kunt ook nog je vakantie verlengen door er, na terugkeer naar Aruba, nog een paar dagen aan vast te plakken. Is er nog een mooiere manier van vakantie vieren?

Waar kun je een cruise vanaf Aruba boeken

Er zijn verschillende rederijen die zulke cruises verzorgen. Wij raden je aan op Arke Reizen of Kras te kijken. Zij zijn eigenlijk nummer één als het op vakanties op de Antillen aankomt en bieden ook de allermooiste cruises. Wat dacht je van een 16-daagse cruise vanaf Aruba waarbij je Curaçao, Venezuela, Panama én Colombia aandoet. Onderweg geniet je van heerlijke maaltijden zoals echte Spaanse tapas en talloze luxe voorzieningen aan boord. Tijdens de reis wordt er in de havens van bovengenoemde plaatsen aangemeerd waarbij je in de gelegenheid bent om mee te doen aan een excursie, of het gebied op eigen houtje te verkennen. Als afsluiting van de cruise breng je nog 7 dagen door op Aruba!

Excursies bij een cruise

Hoewel je ook op eigen gelegenheid aan land kunt gaan bij de plaatsen waar het cruiseschip ankert, is het ook erg leuk om aan een excursie mee te doen. In Venezuela, Caracas, kun je bijvoorbeeld boeken voor een toer waarbij je alles leert over de geschiedenis van Caracas, of een toer maken door de stad en een ritje in de kabelbaan. Daarnaast is het ook mogelijk om het Él Avila Nationaal Park in te trekken. Op Curacao doe je mee aan een snorkeltocht of een ritje op de jetski, en als je dat te nat is maak je gewoon een eilandtoer. In Panama kun je historisch Panama bekijken of een excursie maken naar het Panamakanaal en in Colombia maak je een wandeling door Cartagena of doe je mee aan een excursie naar koloniaal Cartagena.
Je ziet dus dat een cruise vanaf Aruba heel veelzijdig is en heerlijk ontspannend.