Strandvakantie Aruba

Strandvakantie Aruba

Strandvakantie Aruba

Wat is er nou heerlijker dan een strandvakantie op een echt ‘bounty-eiland’? Aruba heeft alle ‘bounty-vereisten’ die je maar kunt bedenken; blauwe zee, wit strand, wuivende palmbomen, mooie onderwaterwereld, ontspannen sfeertje, gezellige cultuur, lekker eten en drinken en nog veel meer. Aruba is een eiland dat ongeveer net zo groot is als Texel en dat helemaal omringd wordt door mooie stranden. Aan de west- en zuidwestkust liggen de stranden en het water uit de wind, waardoor je mooi vlak water hebt. Ideaal voor een strandvakantie waarbij je lekker kunt zwemmen en snorkelen. De noord- en noordoostkant daarentegen zijn veel winderiger; de constante passaatwind komt aan die kant aan land en zorgt voor een ruigere kustlijn met hogere golven. Ook hier kun je een heerlijke strandvakantie Aruba beleven, vooral als je van surfen of zeilen houdt.

Hotels en resorts op Aruba

Aruba beschikt over zeer goede hotels en resorts die allemaal direct aan de zee liggen en dat maakt je vakantie natuurlijk extra speciaal.

Hotel & Resorts Aruba

Hotel & Resorts Aruba

Zodra je wakker wordt kijk je al uit op het azuurblauwe water en je kunt bij wijze van spreken vanuit je bed het strand op ploffen! Arke Reizen is een specialist als het op reizen naar het Caribisch gebied aan komt en weet precies wat je wilt tijdens je strandvakantie Aruba. Reis je met kinderen dan is een resort aan het strand met eigen beachclub en diverse faciliteiten ideaal. Wil je het liever romantischer voor met zijn tweetjes en heel veel luxe? Kies dan voor een all-inclusive strandvakantie Aruba bijvoorbeeld op een privé eiland bij Oranjestad. En golfliefhebbers boeken gewoon bij een resort met golfmogelijkheden zodat je ook nog de greens op kunt!
 

Meer dan strand tijdens je Strandvakantie Aruba

Natuurlijk lig je tijdens een strandvakantie Aruba vooral op het strand. Maar als je het daar bij zou laten zou het echt zonde zijn. Verken Oranjestad en natuurlijk ook de adembenemend mooie onderwaterwereld, ga kitesurfen of met een jeep op safari in het Arikork National Parc. Je kunt er de indrukwekkende blowholes bekijken en van de ruige omgeving met cactussen genieten, maar je kunt er ook geestelijk tot rust komen in een piepklein kapelletje, boven op de heuvel. Vanaf die heuvel heb je een schitterend uitzicht over het eiland en de oceaan en zie je hoe mooie Aruba is!