Zonvakantie Aruba

Geniet van je droom zonvakantie op Aruba

Aruba heeft een paar van de mooie stranden ter wereld en fantastische resorts en hotels. Met een zonvakantie Aruba ben je dan ook verzekerd van heel veel zon, strand en een azuurblauwe zee. Je kunt uiteraard zonnebaden en zwemmen, maar ook onvergetelijke duik- of snorkeltochten maken. Varen, surfen en kitesurfen behoort ook tot de mogelijkheden om van de zon te genieten. Na een adembenemend mooie zonsondergang meng je je in één van de bruisende beachparty’s om te feesten en daarna geniet je van de luxe van je hotel of resort.

[toplijst categorie=”zonvakantie” regio=”aruba” max=”3″ titel=”Top 3 zonvakanties in Aruba”]

Stranden Aruba

Het leuke op Aruba is dat de hotels en resorts geen privéstranden hebben, waardoor je heerlijke strandwandelingen kunt maken, vooral vlak na zonsopgang is dat een prachtige belevenis. De meeste stranden zijn aan de west- en zuidwestkust van het eiland, want aan die kant ligt het water in de luwte. De constante passaatwind die uit het noordoosten komt, zorgt dat de noord- en oostkust een stuk ruiger zijn. Aan die kant is het dan weer aantrekkelijker voor de ervaren surfers en zeilers.

Aruba is voor duikers en snorkelaars een waar paradijs; de onderwaterwereld is fantastisch mooi met de koraalriffen en de tropische vissen. Bovendien liggen er ook een paar wrakken in de omliggende wateren waar ook heel goed  naar gedoken kan worden. Duikspullen hoef je niet mee te slepen in het vliegtuig, want overal waar je duiktochten kunt boeken, kun je ook apparatuur huren.
Op internet zijn vele aanbieders van reizen naar Aruba. Zo kun je bijvoorbeeld goed bij Kras terecht voor een zonvakantie Aruba en ook Arke Reizen heeft erg veel ervaring met reizen naar de Cariben. Wat dacht je van een luxe, all-inclusive vakantie in het vijfsterren hotel RIU dat direct aan het witte zandstrand van Palm Beach ligt. Palm Beach is één van de mooiste stranden op het Caribische eiland. En van een vijfsterrenhotel mag je natuurlijk de grootst mogelijke luxe en beste gastronomie verwachten. Dát, gecombineerd met de Caribische zon, de wuivende palmbomen en het azuurblauwe water, zorgen dat je zonvakantie Aruba een onvergetelijke wordt!